Camera supraveghere 1200TVL dome varifocala 2,8-12mm

Print
181,98 Lei cu TVA
Rating: Not Rated Yet
Price:
Manufacturer: SAFER
Description

Camera supraveghere 1200TVL Dome varifocala 2,8-12mm IR 30 Metri. Calitate excelenta a imaginilor.

Camera supraveghere 1200TVL Dome varifocala 2,8-12mm IR 30 Metri

  

Camera supraveghere 1200TVL dome varifocala 2,8-12mm. Calitate excelenta a imaginilor. Trebuie sa tineti cont ca aceasta camera de supraveghere are nevoie de un DVR pe masura, adica un inregistrator DVR 960H binenteles. DVR960H AICI . Aceste camere de supraveghere dome sunt produse de Safer, cu un senzor CMOS de mare rezolutie 1200TVL. Acestea se pot monta pe perete sau tavan in interior si prezinta un aspect placut in orice casa. Culoarea camerelor de supraveghere video este alba si ofera aspect modern oriunde ar fi amplasate. Aceste camere de supraveghere interior se potrivesc foarte bine cu DVR-uri care inregististreaza la 960 H si sunt perfecte pentru aplicatii profesionale, dar si pentru cele rezidentiale. Camera dispune de functii cum ar fi Auto BLC pentru compensarea iluminarii din spate si auto gain control, pentru a avea o imagine mereu corecta din punct de vedere al luminozitatii. 

 

 

 

Lentila varifocala 5x

 

 

      Camera de supraveghere dispune de o lentila varifocala 2,8 mm – 12mm. Aceasta ofera un unghi de vizualizare intre 78° wideangle pana la 22° zoom. Sticla folosita pentru lentila este tratata pentru a elimina reflexiile nedorite. Cu aceasta puteti inregistra cu precizie orice activitate suspecta din fata camerei de supraveghere video. Camera poate inregistra clipuri video chiar si in conditii de lumina scazuta cu iluminare de 0,1 lux. 

 

 

 

 

Carcasa metalica IP66

 

Camera de supraveghere este antivandal si protejata la intemperii IP66 aceasta inseamna ca camera de supraveghere poate rezista vandalilor. 

 

 

 

BLC - Back Light Compensation

 

In zonele supravegheate unde sursa de lumina este in spatele subiectului in mod normal veti vedea subiectul intunecat. Cu ajutorul functiei BLC camera de supraveghere compenseaza expunerea intregii imagini pentru a expune corect subiectul din prim plan. Functia WDR este o alternativa mai performanta a BLC datorita faptului ca compenseaza luminozitatea doar din zona subexpusa fara a modifica restul imaginii

 

 

 

 

 

Functie de reducere a zgomotului de imagine digital

 

 

3D Digital Noise Reduction (DNR) este o metodă prin care software-ul camerei de supraveghere elimină zgomotul de imagine. Tehnologia 3D DNR permite filtrarea zgomotului de imagine foarte eficient pentru a produce imagini de calitate chiar si in lumina scazuta.  Camerele de supraveghere care dispun de 3D DNR ofera imagini mai clare, mai precise, fara artefacte sau zgomot de imagine si astfel vei putea identifica suspectii cu usurinta.

 

 

 

 

Cele mai importante caracteristici: 

 

  • ·Camera de supraveghere poate fi rotita pe trei axe, convenienta pentru montaj pe perete sau tavan

 

  • ·Camera de supraveghere cu senzor CMOS cu cea mai mare rezolutie existenta pe CMOS pe piata 1200 TVL. Inregistreaza imagini de calitate superioara la 960H.

 

  • ·Lentila varifocala 2.8 mm – 12mm – va permite sa setati camera de supraveghere la unghiul de supraveghere dorit. Fie ca doriti sa inregistrati un cadru larg, fie ca doriti sa inregistrati un detalliu aceasta este camera de supraveghere potrivita.

 

  • ·Camera poate inregistra clipuri video chiar si in conditii de lumina scazuta cu iluminare de 0,1 lux.

 

  • ·36 led-uri infrarosu 5mm pentru o raza de iluminare de maxim 30 metri. Aceasta depinde de cat de reflectiva este zona supravegheata

 

  • ·Carcasa din aluminiu rezistenta la vandalism ne asigura ca camera de supraveghere va rezista la multe lovituri incasate.

 

  • ·Conectivitatea la un DVR foarte usor permite vizualizarea de la distanta a imaginilor on-line live sau inregistrate de dumneavoastra.

 

  • ·Camera de supraveghere ideala pentru diferite aplicatii fie rezidentiale sau comerciale, se poate instala in showroom-uri, in depozite, etc.

 

  • ·Instalare de tip Plug and play ofera o configurare usoara a camerei de supraveghere video

 

  • ·Functie inteligenta de compensare a luminii din spate – AUTO BLC

Reviews

There are yet no reviews for this product.