Camera supraveghere dome 2,8 mm HDCVI IR 20 metri

Print
168,98 Lei cu TVA
Rating: Not Rated Yet
Price:
Manufacturer: SAFER
Description

Camera supraveghere dome 2,8 mm HDCVI IR 20 metri . Camera de supraveghere care poate sa surprinda un unghi larg de 94 grade. Dispune de un senzor de calitate fabricat de OMNIVISION cu rezolutie 1,3 megapixeli. Acesta poate sa inregistreze imagini la calitate maxima HD 960P sau 720p

Camera supraveghere dome 2,8 mm HDCVI IR 20 metri. 

Camera de supraveghere cu unghi larg de vizualizare si carcasa metalica anti-vandal. Lentila acestei camere de supraveghere ofera un unghi larg de vizualizare pana la 94 grade. Senzorul este 1,3 megapixeli 960P . Camera transmite imagini de calitate direct prin cablu coaxial sau UTP/FTP cu videobalun. Camera este compatibila doar cu DVR-uri HDCVI 720p/960p sau cu orice dvr analog de preferat 960h.

 

Alte functii importante ale acestei camere HDCVI

  • ► Imagini imbunatatite prin adaptarea tonurilor contrastante BLC si HLC
  • ► Setari de expunere/auto-expunere si castig automat (AGC)
  • ► Reducere a zgomotului de imagine digital 2D-DNR
  • ► Balans de alb automat pentru culori reale AWB
  • ► Mascare zona (8 zone)

 

Unghi larg de vizualizare cu lentila de 2,8 mm! 

 

Camera de supraveghere dome poate sa surpinda un unghi larg de 94 grade cu ajutorul lentilei de 2,8 mm si a senzorului 1/3 poti sa surprinzi un cadru larg. Camera este echipata cu 24 de leduri infrarosu si poate sa surprinda imagini pe timpul noptii pana in 20 metri in interior. 

 

 

 

 

HDCVI + ANALOG Hibrid_1Compatibila HDCVI sau Analog

Recomandam sa instalati aceasta camera de supraveghere pe un DVR HDCVI 720p/960p . Doar asa veti beneficia de cele mai bune imagini de supraveghere video. Daca aveti deja un DVR analog vechi si nu doriti sa schimbati pe tehnologia HDCVI puteti sa comutati camera cu ajutorul unui jumper (inclus in pachet) . Dupa comutare camera va functiona in modul analog si va afisa imagini la calitate mai slaba.  

 

Vezi camere de supraveghere HDCVI LIVE

 

Intra pe urmatoarea adresa si vezi noul sistem HDCVI LIVE . Pentru a vizualiza inregistrarile trebuie sa folositi Internet Explorer. Vezi camere HDCVI aici: https://79.118.133.246:81 User : temp ; Parola : temp. Dupa accesare trebuie sa actionati butonul “deschide” din partea stanga jos a paginii. 

Camerele sunt HDCVI 1 Mp, situate in parcarea firmei. Puteti vizualiza doar camerele 3/5/7 restul canalelor sunt restrictionate din motive de securitate. 

 

Reviews

There are yet no reviews for this product.