Camera supraveghere Safer dome HDCVI FULL HD cu microfon

Print
453,70 Lei cu TVA
Rating: Not Rated Yet
Price:
Manufacturer: SAFER
Description

Vizibilitate nocturna pana la 20 metri

 

Camera de supraveghere dome Safer este dotata cu led-uri IR care pot lumina pana la 20 metri pe timp de noapte. Camera dispune de un filtru infrarosu IR CUT care se activeaza automat cand iluminarea scade. Rezultatul? Imagini clare si pe timpu noptii.

cat-camera-with-night-vision

 

 

 

Fara probleme legate de zgomotul de imagine


Cu camera dome Safer poti inregistra imagini mai bune in lumina scazuta, datorita functiei 3D DNR. Atunci cand iluminarea este dificila sau insuficienta, poate aparea un efect numit zgomot de imagine. Functia digitala 3DNR imbunatateste imaginile si scade "pirecii' de imagine pentru ca dumneavoastra sa vedeti totul mai clar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Functie digitala - Wide Dynamic Range (WDR)  

Datorita acestei caracteristici, imaginile surprinse vor fi mai clare, iar balansul de lumina - optim. Aceasta functie permite camerei Safer sa inregistreze imagini clare, chiar si in conditii de iluminare dificile. WDR echilibreaza contrastul intre zonele cu lumina si umbra si permite camerei de supraveghere sa ofere o expunere corecta in conditii de iluminare dificila. 

 

WDR(1)

 

 

 

Tehnologie HDCVI, rezolutie FULL HD

Camera dome Safer functioneaza cu ajutorul tehnologiei HDCVI. Senzorul de imagine CMOS este de 2,1 MP, iar rezolutia inregistrarilor este FULL HD 1080p. Astfel, vei putea inregistra imagini de calitate excelenta, atat ziua cat si noaptea.

 

FULL HJD

 

 

 

 

Microfon incorporat

 

Camera de supraveghere Safer are microfon incorporat, pentru ca tu sa poti beneficia de inregistrari insotite si de parte audio.

Reviews

There are yet no reviews for this product.