CamerCamera supraveghere 1200TVL Varifocala 2,8-12mm Ir 40 metri

Print
233,98 Lei TVA inclus.
Rating: Not Rated Yet
Price:
Manufacturer: SAFER
Description

 Camera supraveghere 1200TVL Varifocala 2,8-12mm Ir 40 metri. 

 

Este o camera care ofera imagini de calitate inalta datorita senzorului de 1200 TVL.  Lentila varifocala intre 2,8 mm si 12mm ofera imagini de calitate chiar si la o diafragma minima de F2.0. Dispune de carcasa antivandal cu grad de protectie IP66 care rezista la vreme rea. Daca ai nevoie de o supraveghere video de calitate, aceasta camera este solutia.

 

 

Lentila varifocala 5X

 

Obiectivul varifocal al camerei de supraveghere permite utilizatorului să modifice manual câmpul de vedere, precum și claritatea imaginii.  Acum poti avea controlul asupra lucrurilor vizualizate. Poti supraveghea un unghi larg pe wideangle 2.8 mm sau poti supraveghea detalii daca faci zoom pana la 12 mm. Lentila camerei de supraveghere are un zoom optic manual de 5X (intre 2,8mm-12mm)

 

 

 

 

 

Este rezistenta la apa si temperaturi extreme - IP66

 

 

Aceasta camera de supraveghere poate functiona perfect in aer liber. Poate rezista la ploaie, lapovita sau ninsoare. Este gata sa functioneze si sa capteze imagini de calitate maxima in orice mediu.Clasa de protectie IP66 arata ca carcasa este protejata de praf si apa. O carcasa IP66 trebuie sa reziste la multa ploaie, mult soare sau in conditii de praf. Camera contine chiar si un parasolar pentru a proteja lentila si inregistrarile atunci cand soarele bate direct pe ea.

 

Cablurile trec prin piciorul camere de supraveghere

Aceasta invoatie ajuta montarea acestui aparat de supraveghere si reduce uzura cablului datorita faptului ca trece prin acest suport. Trecerea cablului prin piciorul camerei de supraveghere il protejeaza de daune , cum ar fi – conditii meteorologice severe, vandali sau alte incidente.

 

Reviews

There are yet no reviews for this product.