Polycom VVX 1500

Print
Pret= 864.00 EURO cu TVA

Polycom VVX 1500

Telefon
Rating: Not Rated Yet
Price:
Manufacturer: Polycom
Description

Videoconferința pe telefon de birou
Polycom VVX 1500 este un telefon media business-videoconferin activat cu un ecran tactil. Acesta oferă profesioniștilor comunicații unificate realiste.
Pentru a obține randamentul investițiilor dvs. de comunicații unificate pe care le doriți, și să îmbunătățească modul în care comunică organizația dumneavoastră, aveți nevoie de soluția desktop-dreapta. O soluție care va reduce distragerea asociate cu operarea unei tehnologii și a permite tuturor să se concentreze asupra afacerii.
Polycom VVX 1500 este proiectat pentru o gamă largă de medii, de la întreprinderile mici și mijlocii pentru întreprinderile mari.
Polycom VVX 1500 oferte: O interfață cu utilizatorul bazată pe atingere, care este ușor de utilizat videoconferințelor simplă și rapidă (one-touch), apeluri de acces cu o singură atingere pentru voce, video și aplicații de o aplicație deschisă platformă Apps-gata cu API flexibilitate și viitor rentabilitate concepute pentru UC medii aplicaţiile de productivitate și personalizare, inclusiv Polycom Productivity Suite, Polycom Info My Portal și un cadru foto digitale
Unificarea Telefonie și Conferințe video: Uita-te la interviu
2009 Internet-telefonie-vvx1500
2009 Premiul Produsul Anului prin Internet Telephony Magazine Polycom VVX 1500
Prezentare generală tehnică Spune-le prietenilor intuitiv, de culoare, touch-screen interfață pentru voce, video si aplicatii Six-line, telefon feature-bogat cu Instant Polycom HD Voice, one-touch business grad de videoconferințe chiar de la camera foto pe ecranul monitorului reglabil, bază, și afișarea a se potrivi mediului și oferă interacțiuni vizuale la nivel de ochi extrem de personalizabil platformă de aplicații cu API deschis Polycom, browser complet integrat și USB 2.0 pentru aplicații de aplicații de productivitate și de personalizare, inclusiv Polycom Productivity Suite, Polycom Info My Portal și rama foto digitală integrare profundă IP PBX cu lider de SIP bazate pe IP PBX și Softswitch Platforme modul atunci când sunt integrate Gigabit Ethernet (GigE) comutator pentru aplicații mari consumatoare de lățime de bandă IEEE 802.3af alimentat la sub 11W maximă de detecție "verde" lume inteligentă mișcare pentru a permite ecran pentru a merge la putere-save nimeni nu este în birou

Reviews

There are yet no reviews for this product.