Back to: SUPRAVEGHERE

Camera de supraveghere 1 Megapixel AHD IR 60 Varifocala

Print
214,48 Lei TVA inclus
Rating: Not Rated Yet
Price:
Manufacturer: SAFER
Description

Camera de supraveghere 1 Megapixel AHD IR 60 Varifocala Inregistreaza imagini clare, detailate in format HD cu camera de supraveghere SAF-AHDCMSV60. Tehnologie AHD (Rezolutie HD pe cablu coaxial) pentru monitorizare video de calitate!

Camera de supraveghere AHD 1 Megapixel 720P IR 60 M

 

 

Inregistreaza imagini clare, detailate HD cu camera de supraveghere SAF-AHDCMS60. Camera de supraveghere 1 Megapixel, 720P, Analog HD cu IR 60 metri. Aceasta camera de supraveghere de inalta rezolutie HD este perfecta pentru aplicatii in care ai nevoie de recunoasterea detaliilor cum ar fi recunoasterea fetei sau a diferitelor obiecte. Lentila poate fi focalizata pe o anumita zona pentru a supraveghea detalii sau alte lucruri. Camerele de supraveghere HD cu lentila varifocala ofera o versatilitate mare in instalare. Contribuie la securitatea lumii tale pe zi sau pe noapte cu detalii si claritate la rezolutie mare HD 720P. Camere de supraveghere HD ofera calitate inalta la care te poti astepta de la un sistem de supraveghere profesional de calitate Safer.

 

 

 

AHD - Tehnologie analogica de mare rezolutie

 

 Aceasta camera de supraveghere HD este echipata cu un senzor CMOS APTINA 1/4” de 1 Megapixel care ofera o rezolutie 1280 x 720 (HD 720p) . Noua tehnologie AHD poate transmite imagini in acelasi mod in care transmit camerele clasice analogice. Acesta functioneaza prin cablu FTP sau Coaxial pe distante mari - pana in 500 metri.  Camerele de supraveghere AHD se pot folosii doar impreuna cu DVR-uri AHD din oferta noastra.

 

 

 

Lentila varifocala 2,8mm-12mm

 

Aceasta lentila ofera o versatilitate mare in instalare. Aceasta te poate ajuta sa reglezi cel mai bun unghi pentru aplicatia ta. Lentilele varifocale sunt foarte bune atunci cand doresti sa focusezi o anumita zona a imaginii sau atunci cand doresti sa obtii un unghi foarte larg de supraveghere.  Constructia optica a acestei lentile este foarte buna, astfel vei obtine cele mai clare imagini cu ajutorul ei!

 

 

 

72 Led-uri Infrarosu

 

Camera este echipata si cu 72 led-uri infrarosu. Acestea pot lumina in exterior pana la o distanta maxima de 60 de metri. Camera de supraveghere AHD dispune si de filtru IR-Cut automat care se activeaza atunci cand pornesc led-urile infrarosu. Vezi perfect in noapte cu cele mai bune led-uri infrarosu si cu filtru cut-IR inteligent care pot oferii imagini clare pana la 60 metri.

 

 

 

 

Adio zgomot de imagine digital!

 

 

Aceasta caracteristica este foarte importanta si poate sa iti imbunatateasca semnificativ imaginea atunci cand ai parte de iluminare slaba. Impreuna cu functia 3D DNR si filtrul ICR cu led-uri infrarosu aceasta camera de supraveghere AHD poate sa inregistreze imagini foarte bune in lumina slaba sau in intuneric total.

 

 

 

 

Camera de supraveghere proiectata pentru exterior

 

Aceasta camera de supraveghere poate functiona la temperaturi intre -20 si +50 grade si are o carcasa cu grad de protectie IP 66. Astfel aceasta poate functiona si in cele mai grele conditii chiar si pe ploaie sau ninsoare. Este sigilata perfect si astfel este rezistenta la apa si la particule precum nisipul sau praful.

 

Camerele sunt ideale pentru aplicații de exterior sau interior. Acestea au o carcasa din metal antivandalism care este perfecta impotriva celor care doresc sa o strice. 

 

 

De ce sa alegi camere de supraveghere analog HD?

 

 

Reviews

There are yet no reviews for this product.