Camera supraveghere AHD 1 Megapixel Dome IR 20

Print
90,98 Lei cu TVA
Rating: Not Rated Yet
Price:
Manufacturer: SAFER
Description

 Camera de supraveghere AHD 1 Megapixel 720P Dome IR 20 M

 

Vizualizare LIVE AHD SAFER : http://79.118.133.246:88 . Toate detaliile pentru vizualizarea camerelor le gasiti AICI . Va rugam sa folositi Internet Explorer.  User : temp; Parola: temp

 

Aceasta camera de supraveghere inregistreaza imagini clare, detailate cu rezolutie HD 720P Real Time. Este o camera de supraveghere de 1 Megapixel, 720P, Analog HD cu filtru IR-Cut si led-uri care pot lumina pana la 20 metri. Aceasta camera de rezolutie HD este perfecta pentru aplicatii in care ai nevoie de recunoasterea detaliilor cum ar fi recunoasterea fetei sau a diferitelor obiecte. Se poate folosi in interior impreuna cu DVR-urile AHD. 

 

 

Tehnologie Analog HD

 

 

Senzorul CMOS de 1 Megapixel cu care este echipata aceasta camera de supraveghere ofera o rezolutie impresionanta 1280x720 (720p). Tehnologia AHD sau Analog HD cum mai este cunoscuta poate transmite imagini video de rezolutie mare fara intarziere prin cablu FTP sau cablu clasic coaxial sau pe distante intre 300-500 metri. Puteti folosii aceste camere de supraveghere AHD doar impreuna cu DVR-uri AHD .

 

Camera de supraveghere pentru ZI/Noapte

 

Monitorizeaza resedinta sau afacerea ta in orice conditie de illuminare, in orice moment din zi sau din noapte cu ajutorul led-urilor infrarosu. Camerele de supraveghere fabricate de Safer vin cu led-uri infrarosu discrete. Camera dome este echipata si cu 24 led-uri infrarosu care ajuta camera de supraveghere HD sa vada pe timpul noptii pana la 20 metri, chiar si in bezna completa. Camera dispune de un filtru IR-Cut care se activeaza automat atunci cand camera nu are destula lumina. 

cat-camera-with-night-vision

  

 

 

Zgomot de imagine digital - ZERO

 

Aceasta functie de reducere a zgomotului digital de imagine ajuta camera sa ofere imagini de calitate exceptionala fara zgomotul de imagine traditional al camerelor digitale. Cu mai putin zgomot de imagine si filtru ICR aceasta camera de supraveghere AHD poate sa captureze imagini foarte bune si in lumina scazuta si in bezna totala.

 

 

 

De ce sa alegi camere de supraveghere analog HD?

  • ·         Sunt camere de rezolutie inalta HD care costa mult mai putin decat camerele IP
  • ·         Transmit semnal video prin cablu coaxial clasic sau FTP fara intarziere
  • ·         Se instaleaza foarte usor precum o camera de supraveghere analogica clasica
  • ·         Poti sa pastrezi cablarea veche si sa incluiesti doar camerele si dvr-ul AHD
  • ·         Poti transmite semnal video HD pe distante lungi fara probleme

Reviews

There are yet no reviews for this product.