Camera supraveghere interior 1200 TVL 960H IR 20M lentila 3,6mm SAFER

Print
103,98 Lei cu TVA
Rating: Not Rated Yet
Price:
Manufacturer: SAFER
Description

Camera de supraveghere interior 1200 TVL 960H IR 20 m si lentila 3,6 mm. Sunt camere de supraveghere de tip Dome de plastic. Se pot monta pe perete sau pe tavan in interior si prezinta un design placut pentru utilizator.

Camera de supravegere dome 1200 TVL IR 20 Metri

 

Camera de supraveghere interior 1200 TVL IR 20 m si lentila 3,6 mm. Sunt camere de supraveghere de tip Dome. Se pot monta pe perete sau pe tavan in interior si prezinta un design placut pentru utilizator. Aceste camere de supraveghere interior sunt produse de SAFER si dispun de senzor de mare rezolutie 1200TVL si leduri cu infrarosu pentru vizibilitate pe timp de noapte. Camere de supraveghere interior se potrivesc foarte bine cu DVR-urile HANBANG si sunt perfecte pentru aplicatii rezidentiale sau chiar si profesionale.

 

 960H_image_2

 

Camera de supraveghere 960H pentru aplicatii rezidentiale sau profesionale cu buget redus. Se poate folosii in sisteme de supraveghere CCTV pentru a asigura securitatea vietii si a proprietatii dumneavoastra. Acesta camera de supraveghere se poate instala intr-un sistem in interiorul casei sau a unui spatiu comercial. Daca sistemul de supraveghere este instalat de o firma autorizata veti putea folosii inregistrarile ca dovada in instanta in cazul unei infractiuni. Camera de supraveghere SAF-CM1200F20-DM adopta un senzor CMOS fabricat de PixelPlus de 1200 TVL si filtru IR-Cut pentru inregistrarile pe timpul noptii. Pentru inregistrare nocturna dispune si de 24 led-uri cu infrarosu incorporate care pot lumina in bezna totala pana la 20 Metri. 

 

Camera de supraveghere pentru ZI/Noapte

 

Monitorizeaza resedinta sau afacerea ta in orice conditie de illuminare, in orice moment din zi sau din noapte cu ajutorul led-urilor infrarosu. Camerele de supraveghere fabricate de Safer vin cu led-uri infrarosu discrete care va permit sa vedeti pana la 20 de metri distanta, in alb negru, chiar si in bezna completa. Camera dispune de un filtru IR-Cut care se activeaza automat atunci cand camera nu are destula lumina. 

 

 

Caracteristicile cheie

 

  • Camera cu design elegant, dome de interior
  • Lentila fixa 3.6 mm
  • Rezolutie orizontala: 1200 TVL (960H)
  • Lentila proiectata pentru a elimina reflectia IR
  • 24 Led-uri Infrarosu
  • Inregistrare nocturna pana la 20metri
  • AWB - Auto White Balance

 

Reviews

There are yet no reviews for this product.